Dan za Vas

„Dan za Vas  je događaj na kome se susreću žene koje su otvorene za lični rast i razvoj i koje veruju da promena spolja počinje  – iznutra!“

Dragana Jovanović

Dan za Vas je jedinstven i javno prepoznat događaj, osmišljen prema autorskom konceptu Dragane Jovanović, regionalno priznatog health, life & business coacha i lidera u području ličnog razvoja.

Dan za Vas je besplatan događaj  namenjen ženama svih generacija i stvoren je sa ciljem da ukaže na važnost ličnog razvoja i uspostavljanju sklada duše i tela.

Do sada je  tokom posljednje 2 godine u održanim događajima Dan za Vas učestvovalo više od 5000 žena, od 25 do 60 godina. Dan za Vas je tokom godina postao top događaj Dragane Jovanović, čije održavanje željno iščekuju brojne učesnice, a redovno najavljuju i prate najznačajniji mediji u Srbiji. O javnoj prepoznatljivosti Dana za Vas najbolje govore zadovoljni sponzori i jaki brendovi koji ga u kontinuitetu prate: Grand Aroma, Mg Mivela, dm – Drogerie markt Srbija, Laguna, Loreal Paris, uz stalno širenje podrške.

O Danu za Vas:

Svaki Dan  za Vas održava se na određenu temu kojoj Dragana Jovanović i tim njenog New Life centar prilazi holistički,   kroz vežbanje,  posebne seminare i radionice, vođene  relaksacije i propratne panel diskusije.

Svaki događaj prate i dodatni besplatni progami poput Dan za Vas beauty škole – saveti profesionalnih šminkera i frizera,  druženja uz kafu Grand Arome i sponzorirani programi darivanja svih učesnica.

Do sada je Dan za Vas održan na teme:

Zavođenje i osvajanje, Leto i ljubav, Uspešna i svoja, Fit Dan za Vas, Tajne dobre energije, Buđenje ženske energije, Sreća je u nama, Dan za Vas u Novom Sadu, Life centar kuca za multitasking žene, Dan dobre energije, Dan za mene, Dan za Barse, Slavite godine, tri novogodišnja Dana za Vas, Ljubav je ok! , Antistres tehnike, Joga Dan za Vas, Uspeh je u nama.

Kako se prijaviti za Dan za Vas?

Prijaviti se možete na mail: lifecentar.danzavas@gmail.com