Office Yoga by Dragana Jovanović

„Kada zastanemo u toku radnog vremena i  povežemo se sa svojim telomi čulima prekidamo stresnu reakciju. Office yoga nas vraća u prirodno stanje harmonije i samoregulacije.“

Dragana Jovanović

Autorski koncept  Office Yoga by Dragana Jovanović savremeni je program upravljanja stresom u radnom okruženju koga Dragana Jovanović u okviru svojih seminara vodi u brojnim korporacijama poput Société Générale Srbija, dm – Drogerie markt Srbija, Japan Tobacco International – JTI, Prva srpska TV,  B92 i dr.

Office Yoga brendirani program s potpisom Dragane Jovanović predstavlja koristan alat u koji su inkorporirane tehnike iz joga terapije, coachinga, meditacije i koja  ima za cilj da se poslovni ljudi smireni i energizovani vrate svojim poslovnim obavezama.  Kroz dvadesetogodišnji  rad Dragana Jovanović je kao učitelj joge, meditacije,  Autogenog treninga po Šulcu,  kroz veliko iskustvo kao life i bussnis coach  osmislila program koji je delotvoran a istovremeno izvodljiv  jer traje od dvadeset minuta do pola sata i radi se na radnom mestu.

Kome je namenjena: Poslovnim ljudima koji žele da u toku radnog vremena vrate mir, fokus i energiju

Gde se vežbe rade: u sali za sastanke ili open space kancelarijama. Traju po dogovoru od 20 – 30 minuta, jedan ili dva puta nedeljno. Vežbe se rade na stolici, za njih nije potrebno presvlačenje – može se samo skinuti obuća.

Dobrobiti Office yoge by Dragana Jovanović:

– zdravstvene: vežbe za kičmu i vrat umanjuju ili potpuno eliminišu bolove u leđima;

– energizujuće: vežbe aktiviraju i čuvaju nivo energije, omogućuju veći fokus u obavljanju zadataka;

– antistresne: relaksacija utiče na opuštanje mišića i na smanjenje tenzije;

– bolje raspoloženje: u toku vežbanja i meditacije luče se hormoni koji stavraju osećaj mira i ispunjenosti.

Dodatni benefiti za poslodavca kroz program Office Yoga by Dragana Jovanović :

– Zaposleni  kroz implemetaciju programa Office Yoge by Dragana Jovanović ostvaruju bolju  komunikaciju u timu; povezuju se oko aktivnosti na radom mestu koje nisu vezane za izvršavanje poslovnih zadataka;

– Štede vreme jer se aktivnost dešava u kratkom intervalu na radnom mestu;

– Poslodavac dobija zdravu radnu okolinu  i zdrave, efikasnije i kreativnije radnike.